ΑρχικήΠολιτικήΜενδώνη κατά Πολάκη: «Καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που...

Μενδώνη κατά Πολάκη: «Καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που “στέλνουν στο σπίτι τους” τις γυναίκες»

«Να στείλει σπίτι του τον Πολάκη» ζητά η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, από τον Στέφανο Κασελάκη, μετά τη λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Μαρίας Συρεγγέλα.

Η υπουργός Πολιτισμού υπογραμμίζει με νόημα πως «δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού που στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες που δίνουν μάχη για τα πιστεύω και τις αρχές τους» ενώ κάνει λόγο για επανειλημμένη σεξιστική επίθεση.

Ολόκληρη η δήλωση της Λίνας Μενδώνη:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι γνωστός για την πολιτική αγωγή του και τον πολιτικό πολιτισμό του. Ο τρόπος έκφρασής του συνήθης. Δεν μας εκπλήσσει πλέον. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους αντιπρόσωπους του ελληνικού λαού «που στέλνουν στο σπίτι τους τις γυναίκες», που δίνουν μάχη για τα πιστεύω και τις αρχές τους, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, όπως η Μαρία Συρεγγέλα. Κανένας Πολάκης δεν έχει δικαίωμα να εντέλει καμία Μαρία «να το βουλώσει». Η κάλυψη, που δόθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα στοίχισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Η νέα σεξιστική επίθεση του, επιβάλλει στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ως υπέρμαχο της ισότητας, να «στείλει σπίτι του τον Παύλο Πολάκη». Αναμένουμε την αντίδραση των κυριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και του Τομέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».