ΑρχικήΠολιτικήΗ ΕΦΣΥΝ μετά τον Πολάκη τα βάζει με τη Μεγαλοοικονόμου για τα...

Η ΕΦΣΥΝ μετά τον Πολάκη τα βάζει με τη Μεγαλοοικονόμου για τα αγγούρια

Με ένα πολύ ειρωνικό άρθρο του Δημήτρη Νανούρη, του ίδιου συντάκτη που «έκανε φέτες» προς ημερών και τον Παύλο Πολάκη… η ΕφΣυν καταφέρεται κατά της θεοδώρας Μεγκαλοοικονόμου και τις γνωστές της ατάκες για τα αγγούρια του Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Μετά τις συνεχείς επιθέσεις στον Παύλο Πολάκη για το ύφος και το ήθος του, η Εφημερίδα των Συντακτών επιτίθεται στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, για την ατάκα της προς τον Γεράσιμο Γιακουμάτο .

Με ένα ειρωνικό άρθρο του Δημήτρη Νανούρη, η Εφημερίδα των Συντακτών, χαρακτηρίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως «αρτιπροσήλυτη κομμουνίστρια Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου» .

Ειρωνευόμενος τους κουραμπιέδες, τις ατάκες περί μοναδικότητας του Αλέξη Τσίπρα, ο αρθρογράφος επικρίνει την παρουσία της κας Μεγαλοοικονόμου σε πρωινή εκπομπή με ζαρζαβατικά, που ως στόχο είχε να αναδείξει τη λαϊκότητα της. Στην ίδια εκπομπή, είπε ότι δεν έβαλε αγγούρια, γιατί ο κ. Γιακουμάτος δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Γράφει ο Δημήτρης Νανούρης ότι προφανώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «έχει εντρυφήσει στην αριστερή περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κουλτούρα και ιδίως τα εδάφια για τον σεξισμό και την ομοφοβία…»

Διαβάστε ένα απόσπασμα του άρθρου:

«Αντιθέτως η Δώρα κουβαλάει δώρα. Καλάθι με ζαρζαβάτι κρατούσε προχθές στον Γιακουμάτο για να δείξει πως είναι το ένα της με τη Λαχαναγορά. «Από κάποιον που δεν παραδέχομαι δεν δέχομαι μπρόκολα και αγγούρια» αρνήθηκε εκείνος αγενώς. «Σε συνέντευξη που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια» τον αποστόμωσε. Τα παίρνει αμέσως τα γράμματα η μεγάλη. Μολονότι τυγχάνει νεόκοπη συριζαία, έχει εντρυφήσει εις βάθος στην αριστερή περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κουλτούρα, ιδίως στα εδάφια για τον σεξισμό και την ομοφοβία.»