ΑρχικήΠολιτικήΜετά τον Σαλμά και ο Κακλαμάνης ζητά σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ:...

Μετά τον Σαλμά και ο Κακλαμάνης ζητά σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ: «Οι υπουργοί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε και γι’ αυτό χάσαμε- Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας»

Την άμεση σύγκληση της Κ.Ο. της ΝΔ προκειμένου να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν ήταν αυτό που ήθελε το κυβερνών κόμμα ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Το ίδιο έκανε χθες και ο Μάριος Σαλμάς, αναφέροντας ότι: «Οφείλουμε να δώσουμε σοβαρή απάντηση, στους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μας, που επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Κακλαμάνης, αναφέρθηκε στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη και τα «καλάμια» της κυβέρνησης, λέγοντας ότι δυστυχώς τα είπε καθυστερημένα, καθώς ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει την εν λόγω αναφορά μετά τις περιφερειακές εκλογές και γι’ αυτόν τον λόγο έγινε «το μαύρο πρόβατο», τονίζοντας ότι «οι υπουργοί δεν έκαναν αυτό που έπρεπε και γι’ αυτό χάσαμε».

Σημείωσε, δε, πως αυτοί που ψήφισαν ήταν άνθρωποι της πατριωτικής δεξιάς και οι επαγγελματίες του κέντρου κάθισαν σπίτι τους, λέγοντας πως είναι αναγκαία η επιστροφή «στις ρίζες» της παράταξης.