Μήνυση Πιτσιόρλα σε Ρουμπάτη: «Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

9 mins read

Μήνυση κατά του Ιωάννη Ρουμπάτη, καταθέτει ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνον στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της ΕΥΠ.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επίσης, ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες γι’ αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Νωρίτερα, σε δική του ανακοίνωση, ο κ. Ρουμπάτης ανέφερε: «Αυτό που είπα (σ.σ. στην Εξεταστική) είναι ότι ενημέρωσα τον Αλέξη Τσίπρα στην αρχή του 2016, μου είπε να προχωρήσω κανονικά (σ. σ. την παρακολούθηση Πιτσιόρλα) και, αν χρειαστεί, να στείλω τα στοιχεία που θα προκύψουν στη Δικαιοσύνη. Τόνισα επίσης ότι ποτέ δεν επανήλθα, γιατί είχα όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να πράξω τα νόμιμα».

Παράλληλα, διέψευσε ότι εξέφρασε έκπληξη για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας, αντί να απομακρύνει τον κ. Πιτσιόρλα, τον προήγαγε σε υφυπουργό της κυβέρνησής του.

 

Facebook Comments