ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: Προσλήψεις στον ΑΣΕΠ μέσα σε ένα έτος – «Η κάλπη είναι...

Μητσοτάκης: Προσλήψεις στον ΑΣΕΠ μέσα σε ένα έτος – «Η κάλπη είναι παρελθόν, όχι όμως και το μήνυμά της»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στην ακρίβεια που αποτελεί βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

«Οι πολίτες ζητούν από εμάς να προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα πεδία, πρωτίστως όμως σε όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους. Και αυτό θα κάνουμε», επισημαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη ανάρτησή του της Κυριακής αναφερόμενος στο μήνυμα των ευρωεκλογών.

«Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία στην καθημερινότητα δεν είναι άλλο από την ακρίβεια (…) Την εβδομάδα που μας πέρασε ανακοινώσαμε ότι μονιμοποιούμε τους έως πρότινος προσωρινά μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα ταξί και στην παράδοση (takeaway & delivery) καφέ. Όπως το κάναμε ήδη (δηλαδή από 1/1/2024) για τις μεταφορές, τα γυμναστήρια, τις σχολές χορού, τους κινηματογράφους και σε μια σειρά αγαθών σχετιζόμενα με τη δημόσια υγεία. Παράλληλα, παρατείνουμε για άλλο ένα εξάμηνο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, τα μέτρα για τη μείωση των τιμών στο ράφι και την καταπολέμηση της ακρίβειας και ενισχύουμε τη ΔΙΜΕΑ με επιπλέον 30 στελέχη για περισσότερους ελέγχους στην αγορά» αναφέρει ακόμη.

 Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ