Νέο εξώδικο Μαρέβας σε Βαξεβάνη-Documento – Ζητάει άμεση επανόρθωση, αλλιώς προσφυγή στη Δικαιοσύνη

8 mins read

Nέο εξώδικο απέστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη, την εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Ανδριανόπουλο για τα δημοσιεύματα εναντίον της και ζητάει άμεση επανόρθωση, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Χαρακτηρίζει ως αναληθή τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη σχέση της με τη γαλλική εταιρεία τονίζοντας ότι έχει παραιτηθεί από τη διαχείρισή της από τις 3 Αυγούστου 2016. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το δημοσίευμα της 25ης Ιουλίου με τίτλο “Ομολογία Μαρέβας που καίει Μητσοτάκη” και υπότιτλο “Δική μου είναι η γαλλική εταιρεία – Το κατέθεσε στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος”.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κάνει λόγο για προσπάθεια “προσωπικού διασυρμού” και “πόλεμο λάσπης” εναντίον της ίδιας και του πρωθυπουργού, ενώ τονίζει ότι έχει παραιτηθεί από την διαχείριση της εταιρείας από τις 3 Αυγούστου του 2016.

Καλεί την εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη να απόσχει από οποιαδήποτε νέα διάδοση προσβλητικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών σε βάρος της, ζητά την άμεση επανόρθωση της προσβολής της για την αφαίρεση των ψευδών, προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων καθώς επίσης και να ακολουθήσει ένα επανορθωτικό κείμενο σύμφωνα με το νόμο.

Facebook Comments