ΑρχικήΠολιτικήΟ Χάρης Δούκας αντίπαλος του Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο Χάρης Δούκας αντίπαλος του Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Στην εκπομπή Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Χριστίνα Κοραή και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχαν πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το live news μετά τη διάθεση πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και μία σιωπηλή αποδοχή του Χάρη Δούκα, ενδεχομένως ο δήμαρχος Αθηναίων να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα πρέπει να ανοίξει η διαδικασία των εκλογών. Το πρωί μιλώντας στην Κοινωνία ώρα mega ο κύριος Κωνσταντινόπουλος είπε ότι θα καλέσει τον πρόεδρο να ανοίξει τις άμεσα διαδικασίες για την ηγεσία. Ο κύριος Ανδρουλάκης απάντησε ότι θα τηρηθεί κανονικά η διαδικασία και δεν θα ανοίξουν τώρα οι διαδικασίες.

Ακολούθησε όμως μία επιστολή του Νίκου Παπανδρέου ο οποίος και αυτός έθεσε θέμα ηγεσίας. Εκεί όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι είναι συντονισμένο και συμφωνημένο. Η επιστολή Παπανδρέου δεν ήταν συμφωνημένη με κανέναν άλλον.

Ο Νίκος Παπανδρέου, ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ότι κινείται μόνος του. Μάλιστα, σε μία συνάντηση ανακοινώθηκε επικεφαλής της ευρωομάδας ο Γιάννης ο Μανιάτης αν και δεν ήταν πρώτος σε σταυρούς. Αυτή η επιλογή του προέδρου δεν άρεσε στον κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν ο πρώτος που έθεσε θεσμικά το θέμα μετά την κ. Νάντια Γιαννακοπούλου και τον κύριο Γερουλάνο.  Πάντως, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ο κ. Κωνσταντινόπουλος  είναι από εκείνους που θα έβλεπαν ως λύση το Χάρη Δούκα.