ΑρχικήΕπικαιρότηταΤα πιο παράξενα μέρη στα οποία έχει βρεθεί ο Νίκος Ευαγγελάτος

Τα πιο παράξενα μέρη στα οποία έχει βρεθεί ο Νίκος Ευαγγελάτος

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μιλούν για τα γραφικά του Mega και συγκεκριμένα για τα γραφικά στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News και η δυνατότητα του παρουσιαστή να βρίσκεται κυριολεκτικά παντού, έδωσε ακόμα και την  αφορμή ώστε να φτιαχτεί εφέ στο TikTok με τον ίδιο τον παρουσιαστή και τους χρήστες του TikTok να μπορούν να τον πάρουν μαζί τους όπου βρίσκονται.

 

@doitfam Είναι παντού! Τώρα και TikTok 🔥 Χρησιμοποίησε το νέο viral εφέ Live News GR #evagelatos #nikosevagelatos #livenews #ευαγγελατος #φιλτρο #greecetiktok #greece #effect #filter #augmentedreality #asteia #doitfam ♬ Parado no Bailão – MC L da Vinte & MC Gury

Όμως κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον δημοσιογράφο ο οποίος κατά καιρούς εντυπωσιάζει με τα ψηφιακά εφέ, τα οποία χρησιμοποιεί για να παρουσιάζει την ειδησεογραφία και καταλήγει να απασχολεί τα παραπολιτικά των ειδήσεων περισσότερο από τις ίδιες τις ειδήσεις.

Από τις πιο κορυφαίες στιγμές ήταν στις 13.10.23 η παρουσία του στα τούνελ της Χαμάς:

Στα της πρόσφατης επικαιρότητας, ο Νίκος Ευαγγελάτος έφτασε μέχρι το παλάτι του Μπάκιγχαμ! Στριμώχτηκε λίγο αλλά έγινε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!

Επίσης μπορεί να είναι και ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που κατάφερε να μπει στο σαλόνι της δημοφιλούς κωμικής, ξένης σειράς “Τα φιλαράκια” και να βρεθεί δίπλα στον ιστορικό καναπέ. Όλα αυτά στις 30 Οκτωβρίου του 2023.

Και όπως ήταν λογικό το πρώην twitter οργίασε:

 

Θυμάστε εκείνο το υποβρύχιο με τους πάμπλουτους που δεν ξαναβγήκε από το νερό; Που το οξυγόνο όλων είχε τελειώσει; Ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε απόθεμα. Το κακό είναι πως έκανε την Έλενα Ακρίτα να ανησυχήσει πολύ…

 

Από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο ήταν η επίσκεψή του στη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη και το Luben έδωσε ρέστα:


Κι όποιος νόμιζε ότι μόνο ο Χριστός μπορούσε να περπατά πάνω στη θάλασσα απλά έκανε λάθος. Και ο Νίκος μπορεί!!

&nbsp

Αυτό ομολογουμένως δεν ήταν από τα καλύτερα γιατί ξεσήκωσε το δημόσιο αίσθημα:

Και ακολουθούν μερικά μαζεμένα από μία σελίδα στο Instagram, maitre του είδους:

 

 

 

Εδώ στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 

Αλλά και στην Ιερά Σύνοδο

 

Και κλείνουμε με το κορυφαίο: Ο Ευαγγελάτος στο σούπερ μάρκετ…

 

Και να κλείσουμε με μερικές ιδέες που ίσως δεν έχει σκεφτεί το τμήμα γραφικών: Ο Ευαγγελάτος στην παραλία, ο Ευαγγελάτος αυτόπτης μάρτυρας σε απαγωγή, ο Ευαγγελάτος στη χώρα των θαυμάτων, ο Ευαγγελάτος στο σπίτι της Κέιτ Μίντλεντον