ΑρχικήΠολιτικήΠαγίδα Μητσοτάκη στον Τσίπρα: «Τώρα αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας έδωσε τα ονόματα...

Παγίδα Μητσοτάκη στον Τσίπρα: «Τώρα αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας έδωσε τα ονόματα στον Ράμμο»

«Ύστερα από την αμήχανη στάση στην οποία βρέθηκε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή και την επιβεβαίωση ότι η επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου δεν περιείχε ονόματα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν στη δημοσιότητα, επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Ράμμο, από τις αρχές Δεκεμβρίου στην οποία ο κ. Τσίπρας κατέγραφε ονόματα».
Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:
«Αποδεικνύουν, λοιπόν, με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο κ. Τσίπρας έδωσε ονόματα στον κ. Ράμμο πριν από οποιαδήποτε έρευνα της ΑΔΑΕ κι όχι ο κ. Ράμμος προς τον κ. Τσίπρα. Ο κύριος Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο αναφέροντας ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή του κ.Ράμμου. Αλήθεια, πώς έφτασαν τα ονόματα αυτά στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; Πώς ήταν σε γνώση του κ.Τσίπρα οι συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί των προσώπων αυτών; Μέσω ποιας ακριβώς διαδρομής; Μήπως από τα ρυπαρά δίκτυα; Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση έχει κινηθεί από την αρχή με απολύτως θεσμικό τρόπο όπως φάνηκε και σήμερα στη Βουλή. Κι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας βρίσκεται πλέον η υπόθεση», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο Αλ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ προκειμένου να διαπιστωθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των έξι προσώπων, με τα ονόματα τους.