ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ: «Αποκύημα φαντασίας η συνάντηση στενής συνεργάτιδας Ανδρουλάκη με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΑΣΟΚ: «Αποκύημα φαντασίας η συνάντηση στενής συνεργάτιδας Ανδρουλάκη με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε συνάντηση στενής συνεργάτιδας Ανδρουλάκη με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν πηγές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όπως σημειώνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιωχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδως. Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς».

Διαψεύδει και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του» προσθέτει η ανακοίνωση .