ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ο Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας...

ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ο Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας ο Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του»

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις υποκλοπές.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, ο νόμος 2021 που εφαρμόστηκε στην υπόθεση παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κρίθηκε αντισυνταγματικός. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει από το βήμα της Βουλής λόγο για «ημέρα νίκης του Κράτους Δικαίου».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αφού κάνει λόγο για αρχή του ξηλώματος «του παρακράτους της ΝΔ», χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «κατώτερο των περιστάσεων». Προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει “νομικές συμβουλές” στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα που ηγείται», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Άλλωστε, την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Άραγε, σε ποιους αγώνες του προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ