Πολάκης: «Κρατική η ΔΕΗ με συμμετοχή του ΕΦΚΑ» – ΝΔ: «Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις»

8 mins read

Ο Κρητικός βουλευτής, Παύλος Πολάκης, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι “η ΔΕΗ θα επανακρατικοποιηθεί με νόμο, που θα προβλέπει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην οποία αύξηση θα συμμετέχει μόνο το ελληνικό δημόσιο (ίσως και ο ΕΦΚΑ)”.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργίαδη για την υπόθεση της κατοχύρωσης από την Τουρκία του όρου “Turkaegean” και τον κατηγόρησε πως μαζί με τον πρωθυπουργό παίζουν “το παιχνίδι” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η ανάρτηση Πολάκη

 

ΝΔ: «Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις»

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με την οποία έκανε λόγο για επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε σήμερα με ποιο τρόπο θα γίνει η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα γίνει λέει με συμμετοχή του… ΕΦΚΑ! Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης.

Την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Το να απαντά κάποιος για οικονομικά ζητήματα με τον Παύλο είναι μάλλον χαμένος χρόνος. Αν κάνεις αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με νόμο απαγορεύσεις στους παλαιούς μετόχους να συμμετάσχουν μηδενίζεις την αξία των παλαιών μετοχών, άρα εδώ και του ΕΦΚΑ πχ…πάνε και οι συντάξεις».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα