Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε «πυρά« εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζονρας «μνημείο υποκρισίας και αλαζονείας» την ομιλία του πρωθυπουργού.
«Σήμερα περίμενα μετά την ιστορική διαμαρτυρία εκατοντάδων Ελλήνων να εμφανιστείτε στη Βουλή με στοιχειώδη ενσυναίσθηση. Περίμενα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για την προπαγάνδα και τα ψέματα που είπε ο ίδιος και τα στελέχη του πάνω από μια τραγωδία. Περίμενα να πει συγγνώμη που πρόλαβε και έβγαλε πόρισμα λες και είναι πραγματογνώμονας λίγο μετά την τραγωδία. Ακούσατε κάποια συγγνώμη; Μας ρωτά γιατί συγκάλυψη συνεχώς; Μα για τις πολιτικές σας ευθύνες» ανέφερε.
«Πήγατε με το manual των υποκλοπών να κάνετε τα ίδια και με τα Τέμπη» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας: «Συγκάλυψη δεν είναι η αλλοίωση στοιχείων;».
«Περίμενα να σκύψετε το κεφάλι… Η αλαζονεία η αμετροέπεια σας και η ασέβεια έσπρωξαν τον κόσμο στις πλατείες» πρόσθεσε, αναφερθείς στα μεγάλα συλλαλητήρια της περασμένης Παρασκευής.
«Είπατε ψέματα για τη δικογραφία Τριαντόπουλου. Ήρθατε και μας περιγράψατε ένα βιντεάκι της Ομάδας Αλήθειας. Δεν είναι καφενείο η Βουλή» συνέχισε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.