ΑρχικήΠολιτικήΠυρά Μητσοτάκη σε Κασσελάκη: «Μοιράζει ήδη υπουργεία και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία»

Πυρά Μητσοτάκη σε Κασσελάκη: «Μοιράζει ήδη υπουργεία και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία»

Πυρά εξαπέλυσε εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, ώστε η ΝΔ να βάλει «τρίποντο», μετά την επιτυχία της στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. «Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015», ανέφερε ακόμα ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη: Μοιράζει ήδη υπουργεία και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι θέλουν να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε ένα άτυπο δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης.

Και πρόσθεσε: «Μας κατηγορούν για αλαζονεία του 41%. Μα εσείς μας το δώσατε. Μόνο εσείς μας το δώσατε το 41%».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Τον άκουγα αρχόμενος εδώ σε μια συνέντευξη που έδωσε και κατηγορεί εμάς για αλαζονεία. Και είπε: “Είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσω και θα είμαι αυτοδύναμος” και αρχίζει και μοιράζει υπουργεία δεξιά κι αριστερά. Και κατηγορούν αυτοί, εμάς για αλαζονεία».

Σε άλλο σημείο είπε: «Σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα όλοι αυτοί που τάζουν και ξέρουν ότι θα γυρίσουν την χώρα πίσω στη χρεοκοπία. Δεν έχουν αλλάξει. Το περιτύλιγμα μπορεί να άλλαξε. Το ψέμα, η τοξικότητα και τα λεφτόδεντρα παραμένουν το ίδιο συστατικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τάζουν τα πάντα στους πάντα ανερυθρίαστα».