ΑρχικήΠολιτική«Πυροβολεί» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας: «Χθες μου είπαν ότι θα με στηρίξουν-...

«Πυροβολεί» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας: «Χθες μου είπαν ότι θα με στηρίξουν- Προσβάλλουν εμένα και όσους ψήφισαν στις προκριματικές»

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο, έπειτα από την σωρεία αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανώτας δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ «Είναι μια μεγάλη νίκη του Άδωνι Γεωργιάδη, της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ» και συμπλήρωσε λέγοντας «Τους δίνω τα συγχαρητήρια μου,για τον ρηχό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα, και ειλικρινά λυπάμαι», και συνέχισε λέγοντας «αλλά χαίρομαι από την άλλη μεριά γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και οι συνθήκες δεν είναιοι πρέπουσες, καλό είναι να απόμακρύνεσαι».

Μάλιστα τόνισε πως από χθες είχε μιλήσει με «υψηλά ιστάμενους του κόμματος» και τον διαβεβαίωσαν πως είναι στο πλευρό του όταν εκείνος είπε «αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχτώ, τότε να παραιτηθώ».

Συνέχισε λέγοντας πως «Πρόκειται για προσβολή όχι μόνο προς το πρόσωπό μου, αλλά και στο πρόσωπο όλων όσων ήρθαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των υποψηφίων του κόμματος».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε πως «θέλω να του θυμίσω,ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε, από το πρώτο βίντεο που ανέβάσε».