ΑρχικήΠολιτική«Σφάζονται» Σπίρτζης- Μωραΐτης: «Τρολ ξεπεσμένοι στιχουργοί»- «Ας τολμήσει να το πει επωνύμως»

«Σφάζονται» Σπίρτζης- Μωραΐτης: «Τρολ ξεπεσμένοι στιχουργοί»- «Ας τολμήσει να το πει επωνύμως»

Στις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος έκανε λόγο για αμειβόμενα τρολ και ξεπεσμένους στιχουργούς που του επιτίθενται, απάντησε ο Νίκος Μωραΐτης.

«Εμένα εννοεί ”ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο Νίκος Μωραΐτης, απαντώντας στα περί αμειβόμενων τρολ που είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ”περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή».

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

«Υπάρχουν τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε αναφέροντας ότι «είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».