Σκουρλέτης: «Δεν θα αφήσουμε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ να παίζουν μόνοι μπάλα στην προανακριτική»

8 mins read
Daily Post: Π.Σκουρλέτης:Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δηλώσει ''παρών'' στους κοινωνικούς αγώνες

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη στον ρ/σ «Realfm 97,8», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στην προανακριτική για τη Novartis καθώς και για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «Δεν θα αλλάξουμε τη σύνθεση της αντιπροσωπείας μας. Είναι δεδομένο διότι αυτό θα ήταν ανακόλουθο με όσα υποστηρίζουμε τώρα και θα έδειχνε ότι ανοίγουμε έναν άσχημο δρόμο που ενδεχομένως θα δώσει το δικαίωμα μελλοντικά σε αντίστοιχες περιπτώσεις στις κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες να ορίζουν τους εκπροσώπους της άλλης πλευράς».

Και πρόσθεσε «Να θεωρείτε επίσης δεδομένο ότι δεν θα αφήσουμε, δεν θα κάνουμε δώρο στο ΚΙΝΑΛ και στη ΝΔ να παίζουν μόνοι τους μπάλα στο έδαφος της επιτροπής. Θα είμαστε εκεί παρόντες μέχρι τέλους προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε όποια δυνατότητα υπάρχει για να λάμψει η αλήθεια».

Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «Είναι δυνατόν να αφαιρέσεις το δικαίωμα κάθε κοινοβουλευτικής ομάδας ποιος θα την εκπροσωπεί; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Υπερβαίνει κάθε έννοια δημοκρατίας».

Ακόμη, ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στο προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι «Η κυβέρνηση είναι αποσταθεροποιημένη σε ότι αφορά το προσφυγικό και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον προεκλογικό της εαυτό».

Ακούστε το ηχητικό:

Facebook Comments