Στους ψηφοφόρους ρίχνει το φταίξιμο ο Ξυδάκης: «Έχουν Σύνδρομο της Στοκχόλμης»

12 mins read

Στους ψηφοφόρους ρίχνει το φταίξιμο για την συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ξυδάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Ξυδάκης χρέωσε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην παραπληροφόρηση και την συσκότιση που υπάρχει στα μυαλά μίας ομάδας ψηφοφόρων, κάνοντας μάλιστα λόγο για… Σύνδρομο της Στοκχόλμης.


“Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης””, είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί και στους νέους, οι οποίοι προτίμησαν να ψηφίσουν την ΝΔ, λέγοντας πως “είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους”.

 

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Στις δηλώσεις του κ. Ξυδάκη απαντά ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης:

Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν.

Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο.

Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους.

Facebook Comments