Συμμετοχές-έκπληξη και νυχτερινός αγώνας δρόμου στο συνέδριο της ΝΔ

8 mins read

Tο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το συνέδριο της ΝΔ θα έχει μια σειρά από καινοτομίες, όπως η προσωποποιημένη ηλεκτρονική πληροφόρηση προς τους συνέδρους, η διεξαγωγή on-line ερωτηματολογίων και η δυνατότητα ερωτήσεων και παρεμβάσεων από τους παρευρισκόμενους αλλά και από συνέδρους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Οι διαδικασίες του συνεδρίου θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένες με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση της χρήσης χαρτιού σε ποσοστό που αγγίζει το 92%. Βασική μέριμνα είναι η διοργάνωση ενός φιλικού προς το περιβάλλον συνεδρίου που θα έχει ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τέλος, στο πλαίσιο του συνεδρίου εξετάζεται ακόμα και η διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν προχωρήσει αρκετά και το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθούν οι προσκεκλημένοι ομιλητές, ενώ αναμένονται και συμμετοχές-εκπλήξεις από το ΕΛΚ. Για τις τελικές αποφάσεις εντός του προσεχούς διαστήματος θα γίνει συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής παρουσία του Πρόεδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Facebook Comments