Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Απουσίες, παρουσίες, πρόσωπα – έκπληξη και μια επιστροφή

11 mins read

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης. Υπήρξαν όμως και απουσίες. Τρία ονόματα κατέγραψε ο “Μικροπολιτικός” στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

“Το πρώτο είναι αυτό του Γιάννη Μανιάτη που συμμετείχε ως ομιλητής, θυμίζω, μαζί με τον Ανδρουλάκη, σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την ενέργεια στην Κοζάνη και ως εκ τούτου υπήρχε κόσμος που περίμενε ότι θα τον δει και στο Τάε Κβον Ντο.

Η δεύτερη απουσία ήταν αυτή του Γιώργου Φλωρίδη και η τρίτη αυτή του Χρήστου Παπουτσή.”

Παρουσίες και εκπλήξεις 

Η παλιά φρουρά του ΠΑΣΟΚ έδωσε το “παρών” στο τριήμερο συνέδριο. Οπως γράφει ο “Μικροπολιτικός” στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ “τα φλας τράβηξαν οι παλαιοί που δεν έλειψαν, όπως ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Κώστας Γείτονας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης (που ανέφερε με νόημα ότι «εγώ δεν είχα φύγει ποτέ»), ενώ έκπληξη προξένησε η παρουσία του Κίμωνα Κουλούρη.

Παρόντες ήταν επίσης οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά και η αδελφή της, Μαίρη, που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους στο βίντεο-αφιέρωμα για την εκλιπούσα πρώην πρόεδρο. Κατέγραψα επίσης και παρουσίες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως τον ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο, τη Βάνα Μπάρμπα που πόζαρε στην αγκαλιά του Ανδρέα Λοβέρδου, τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο και την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου που ήταν μέλος του προεδρείου και θα είναι υποψήφια, σύμφωνα με πληροφορίες, στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών.

Η Αποστολάκη επιστρέφει στη Β’ Αθήνας

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα δούμε το όνομα της πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή Μιλένας Αποστολάκη που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε απόσταση από το κομματικό γίγνεσθαι. Πρόσωπα που συζήτησαν μαζί της στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι επιστρέφει και επιστρέφει για τα καλά, δηλαδή θα είναι ξανά υποψήφια.

Facebook Comments