ΑρχικήΠολιτικήΘεοδωρικάκος κατά Κασσελάκη: «Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από τα μαλλιά του...

Θεοδωρικάκος κατά Κασσελάκη: «Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από τα μαλλιά του πιάνεται»

Πυρά εξαπέλυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του όσον αφορά το θέμα των Σπαρτιατών, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι «ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται».

Ο κ. Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στο Χ, που ζήτησε τη διαγραφή του, σημείωσε: «Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα: Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών».

Στο ίδιο πλαίσιο ο βουλευτής και πρώην υπουργός κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθεί ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής για πέντε χρονια, ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία με την οποία έκλεινε ο δρόμος στη Χρυσή Αυγή και ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών.

«Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις», κατέληξε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται.

Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα: Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών.

Εκείνον ας εγκαλέσει λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης ας θυμηθεί: Ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής επί πέντε χρόνια; Ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία στη Βουλή με την οποία έκλεινε ο δρόμος στην χρυσή Αυγή; Ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών;

Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις».