Τηλε-κατάρτιση με ΚΕΚ έναν μήνα πριν τις εκλογές έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ (photos)

7 mins read

Πρόγραμμα τηλε-κατάρτισης ύψους 48,9 εκατ. ευρώ ενέκρινε το Υπουργείο Εργασίας ακριβώς έναν μήνα πριν τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, όπως αποδεικνύεται και από έγγραφο που φέρνει σήμερα στο φως το DailyPost.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε πριν από λίγο στην Βουλή και ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Πρόκειται για τηλε-κατάρτιση μέσω ΚΕΚ, ακριβώς σαν αυτή που απεσύρθη χθες με απόφαση του πρωθυπουργού και αφορούσε σε «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Είναι μόνο ένα από τα πολλά παρόμοια έργα που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και αφορά στην τηλε-εκπαίδευση με χρήση voucher. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο χρόνος που αποφασίστηκε το συγκεκριμένο έργο καθώς μιλάμε για 30 ημέρες πριν τη διενέργεια εκλογών και αφού ήδη είχε προηγηθεί η κάλπη των ευρωεκλογών.

Η τέως υπουργός Εργασίας κυρία Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας χθες στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «εμείς δεν θα κάναμε πρόγραμμα τηλεκατάρτισης», προφανώς αναφερόμενη στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Facebook Comments