ΑρχικήΠολιτικήΒόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: «Η καταγγέλλουσα δεν μπορούσε να δει κανέναν για...

Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: «Η καταγγέλλουσα δεν μπορούσε να δει κανέναν για έξι μήνες από τα σοβαρά χτυπήματα»

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα παραθέτει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε εμένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως, έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα τα οποία υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει», δήλωσε μιλώντας για την υπόθεση στον Real FM η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Η ίδια ως μια γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα και αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Χρονοπούλου έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις σε άλλα σημεία του σώματός της, όπως καταγράφηκε.

Πάντως, ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης, μέσω των συνηγόρων του, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, φτάνοντας στο σημείο να συνδέσει την εις βάρος του καταγγελία ακόμη και με τις εκλογές.