ΑρχικήΠολιτικήΖαχαριάδης αδειάζει Κασσελάκη: «Λάθος να πάμε προς Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη»

Ζαχαριάδης αδειάζει Κασσελάκη: «Λάθος να πάμε προς Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, εξέφρασε τη διαφωνία του με το άνοιγμα που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης για την κυρία Κωνσταντοπούλου

«Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς» πρόσθεσε.

«Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου» επέμεινε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε και με τον χρόνο που γίνεται αυτό το άνοιγμα Κασσελάκη λέγοντας ότι «μια συζητήση που αφορά μετά τις εκλογές σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές. Τώρα πάμε ανταγωνιστικά».

«Το βράδυ των εκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό πεδίο για να συζήτήσουμε, να δούμε ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο και ποιον θα πάρει».

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι δρόμοι εχουν χωρίσει από το 2015. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα πράγματα όπως τα έχουμε ζήσει εμείς. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε μας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση. Οι λόγοι είναι πολύ μεγάλοι και παραμένουν μεγάλοι».