ΑρχικήΠολιτικήΖωή Κωνσταντοπούλου: Ένταση στα δικαστήρια Βόλου - Εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ένταση στα δικαστήρια Βόλου – Εμπόδισε την έξοδο στην πρόεδρο

Ένταση προκλήθηκε σήμερα,στα δικαστήρια Βόλου, με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου με την ιδιότητα του δικηγόρου.

Στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης, η πρόεδρος της έδρας έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άνδρας από το κοινό του δικαστηρίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοληπτικού υλικού, πλησίαζε την έδρα, εξαπολύοντας πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εμπόδισε την έξοδο της προέδρου της έδρας

Στο άκουσμα της εντολής, η κ. Κωνσταντοπούλου, και ενώ η πρόεδρος της έδρας αποχωρούσε από την αίθουσα, μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, ενώ της ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την εντολή που έδωσε.

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι συνόδευσαν την πρόεδρο στο γραφείο της.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η εισαγγελέας επέστρεφε στο γραφείο της, η κ. Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά της, μην επιτρέποντάς τη διέλευσή της.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν… διάδρομο στην εισαγγελέα, προσπαθώντας να απομακρύνουν την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία τους φώναζε «μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Η δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.