Η Παπαδημούπολη ήθελε δημόσιες σχέσεις και πλήθος εκδηλώσεων…

14 mins read

Δεν είναι μόνο οι ικανότητες του στο real estate που «κερδίζουν» τις εντυπώσεις αλλά είναι και οι δημόσιες σχέσεις που κάνουν τον Δημήτρη Παππαδημούλη να ξεχωρίζει. Αυτό αποδεικνύεται από το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ της Γεωργίας Σαδανά στο «Πρώτο Θέμα», με τίτλο Δημήτρης Παπαδημούλης: Έτσι έχτισε την «Παπαδημούπολη» (και τον άδειασε ο Τσίπρας).

Ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει κάνει πολλές ερωτήσεις στους τότε επιτρόπους Στυλιανίδη και Αβραμόπουλο για το προσφυγικό και την στέγαση των προσφύγων, ενώ παράλληλα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχετικές εκδηλώσεις. Ποιος να φανταζόταν όμως ότι λίγο καιρό μετά θα φτιαχνόταν η Παπαδημούπολη…

Ο ευρωβουλευτής είχε συμμετοχή και ενίοτε διοργάνωνε εκδηλώσεις στην Αθήνα αλλά και στις Βρυξέλλες με ομιλητές επιτρόπους και άλλα πρόσωπα πρώτης γραμμής όπως ο τότε Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για ανάλογα θέματα, όπως οι «Δρόμοι Επιβίωσης», έκθεση φωτογραφίας στο ευρωκοινοβούλιο, που έγινε τον Μάϊο του 2017. Στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν πλήθος ευρωβουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων ακόμα και πρόσωπα της εκκλησίας.

Λέγοντας διαρκώς ότι η στέγαση σε διαμερίσματα είναι καθοριστική για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής των προσφύγων ο Δημήτρης Παπαδημούλης στήριξε το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» για την ένταξη και την στέγαση που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ε.Ε.

Στο πλαίσιο του προγράμματος υπάρχει συνεργασία με τις ΜΚΟ Solidarity Now και Praksis για την εύρεση διαμερισμάτων.  Κάπως έτσι τον Ιανουάριο του 2018 ο Δημήτρης Παπαδημούλης παρουσίασε ως ομιλητής τον κατάλογο της έκθεσης «Face Forward…into my home», που καλύφτηκε δωρεάν προφανώς από το ΑΠΕ και την ΕΡΤ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ποζάρει χαμογελαστός ανάμεσα στους πρόσφυγες που συμμετείχαν στη δημιουργία του καταλόγου «Face Forward… into my home» κατά την επίσημη παρουσίασή του στην Αθήνα με πρώτο ομιλητή τον ίδιο Η φωτογραφία είναι της Νάντιας Παναγοπούλου.

Την ίδια περίοδο ξεκινά να «χτίζεται» η Παπαδημούπολη που αποκαλύφθηκε από τα ρεπορτάζ. Δυνατός στο real estate, πανίσχυρος στις δημόσιες σχέσεις, εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα πλέον.

Facebook Comments