Ο Πρόεδρος Κακλαμάνης, τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και η φαρμακερή ατάκα για τον Σαββίδη

7 mins read

Κάνοντας τις βόλτες μου στο ΣΕΦ, Κυριακή απόγευμα για να πάρω μια γεύση από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στάθηκα στην ομιλία του επί σειρά ετών Προέδρου της Βουλής και ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Απόστολου Κακλαμάνη.

Με μια ατάκα, τόσο εύστοχη και παράλληλα αιχμηρή έβαλε στην θέση τους αρκετούς από όσους βιάζονται να «θάψουν» το ΠΑΣΟΚ, να κρύψουν τον ήλιο του πίσω από την ταμπέλα του Κινήματος Αλλαγής.

Απαντώντας στην τοποθέτηση του νέου Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει «νεκρανάσταση» του ΠΑΣΟΚ και ότι τα σύμβολα δεν είναι το ζήτημα, τα είπε όλα…

«Δεν νομίζω πως αν ο κ. Κυριάκος Κυριάκος έλεγε στον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει τη σημαία ή το σύμβολο του ΠΑΟΚ θα ήταν κάτι που θα γινόταν αποδεκτό», ήταν η ατάκα του προέδρου, που θυμόταν ότι λίγο καιρό πριν ο Κυριάκος Κυριάκος, ασχολούταν με τα επικοινωνιακά του ΠΑΟΚ.

Οι σύνεδροι καταχειροκρότησαν τον Πρόεδρο που παρά τα χρόνια του, διατηρεί την ευφράδεια και τον δυναμισμό του, θυμίζοντας κάτι από τις παλιές καλές εποχές της παράταξης, όταν γνώριζε να δίνει απαντήσεις και να μην κατεβάζει τις σημαίες της.

Facebook Comments