ΑρχικήΕπικαιρότηταΗλεία: Στα πρώτα σπίτια της Νεμούτας οι φλόγες - Μήνυμα 112 για...

Ηλεία: Στα πρώτα σπίτια της Νεμούτας οι φλόγες – Μήνυμα 112 για εκκένωση σε Μηλιές και Δούκα

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να είναι η φωτιά στην Ηλεία, καθώς εκκενώνονται και άλλα χωριά. Την εκκένωση στην περιοχή Μηλιές και Δούκα ζήτησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς το μέτωπο της φωτιάς από τη Νεμούτα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο φακός του ilialive.gr αποτύπωσε εικόνες καταστροφής στην περιοχή Βίλλια της Νεμούτας. Κάποια σπίτια δεν μπόρεσαν οι κάτοικοι να τα σώσουν και παραδόθηκαν στις φλόγες.

villia nemouta 1

villia nemouta 2

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, νωρίτερα δόθηκε σήμα να εκκενωθεί η Αχλαδινή, καθώς η φωτιά κινείται προς τον οικισμό.

Σοκαριστικές είναι επίσης και οι εικόνες που μεταδίδει το ilialive.gr

Αναζωπυρώσεις σε Λατζόι και Δερβένι

Την ίδια ώρα, νέα αναζωπύρωση της φωτιάς εκδηλώθηκε στο χωριό Λατζόι. Σημειώνεται ότι έχει δοθεί ήδη από την Παρασκευή εντολή εκκένωσης του χωριού.

Επίσης σύμφωνα με το patrisnews.com, υπήρξε αναζωπύρωση στο λόφο Δερβένι στο οικισμό Δούκα λόγων των ισχυρών ανεμών επεκτάθηκε και απειλεί τα πρώτα σπίτια του χωριού.

Λόγω του ανέμου το μέτωπο που πριν λίγη ώρα ήταν οριοθετημένο, ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τα πρώτα σπίτια του χωριού.

Οι κάτοικοι χωρίς να έχουν κανένα όχημα της πυροσβεστικής αυτή τη στιγμή προσπαθούν να το περιορίσουν ενώ χτυπάνε τις καμπάνες της εκκλησιάς για να προειδοποιήσουν για τις φλόγες.