ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιεθνές συνέδριο «Sports Cardiology 2021» στο Πολεμικό Μουσείο

Διεθνές συνέδριο «Sports Cardiology 2021» στο Πολεμικό Μουσείο

Στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών θα διεξαχθεί στις 10,11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021, το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας “2nd International Sports Cardiology Congress 2021″.

Η μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο συνέδριο στον αναδυόμενο αυτόν τομέα της καρδιολογίας, στον οποίο εμπλέκονται πολλές ιατρικές ειδικότητες και απαιτείται πολύπλευρη προσέγγιση και αντιμετώπιση, οδήγησε στο να διευρυνθεί η θεματολογία με ένα ακόμα πλουσιότερο επιστημονικό πρόγραμμα.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κρίσιμα θέματα της καρδιολογίας, όπως ο αιφνίδιος θάνατος αλλά και η γενικότερη διερεύνηση των επιπτώσεων του αθλητισμού στην καρδιαγγειακή υγεία.

Οι υψηλού κύρους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η εγγύηση για την κάλυψη αυτών των θεμάτων με την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων σχετικά με την άσκηση και την επίδραση της στο καρδιαγγειακό σύστημα.

*Προέδρος του Συνεδρίου είναι ο Επεμβατικός Καρδιολόγος Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Διευθυντής Β ́ Καρδιολογικής Κλινικής στο Nαυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Σπύρος Παπαϊωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ