ΑρχικήΠαραπολιτικάΑγριος καβγάς Χατζηνικολάου-Σβέρκου

Αγριος καβγάς Χατζηνικολάου-Σβέρκου

Το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του, στο twitter ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης για τα push backs των τουρκικών αρχών στο Αιγαίο, αποτέλεσε αφορμή για επιθετική κριτική από την «Αυγή» που ανέδειξε πως πρόκειται για παλαιότερο βίντεο, του 2019.

Στη σχετική επισήμανση του δημοσιογράφου της «Αυγής» Νίκου Σβέρκου απάντησε έντονα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος των δύο δημοσιογράφων:

Ο Νίκος Σβέρκος έγραψε συγκεκριμένα: “Το βίντεο με τις αθλιότητες Τούρκων που ανέβασε ο Μηταράκης είναι το 2019.”, με τον Ν. Χατζηνικολάου να του απαντά: “Και λοιπόν; Τι εννοείς; Έχει… παραγραφεί; Ή μήπως άλλαξε τη στάση τους από τότε; Ποιος είναι ο σκοπός της ανάρτησής σου;”. Και ο Ν. Σβέρκος είπε: “Του πήρε τρία χρόνια να κάνει κριτική στην Τουρκία μέσω twitter, ενώ θα έπρεπε να την κάνει στους διεθνείς οργανισμούς. Και ποιος είναι ο σκοπός της δικής σου ανάρτησης;”.

Ο Ν. Χατζηνικολάου πήρε τη σκυτάλη λέγοντας: “Αν τώρα βγήκε το βίντεο, σωστά το δημοσιοποίησε! Ο σκοπός της ανάρτησής μου είναι να καταλάβεις είναι ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από το κομματικό”, με τον Ν. Σβέρκο να λέει: ” Το βίντεο βγήκε το 2019. Δες και το λινκ που έβαλα στο αρχικό μου τουίτ, που το αποδεικνύει. Γι’ αυτό ας αφήσουμε τις νουθεσίες για το τι είναι εθνικά επωφελές και ας μην αναπαράγουμε ό,τι βλέπουμε από την #υπογα”.