ΑρχικήΠολιτικήΧρηστίδης: «Ο Ραγκούσης έφυγε από το ΠΑΣΟΚ γιατί είπε τη Φώφη Γεννηματά...

Χρηστίδης: «Ο Ραγκούσης έφυγε από το ΠΑΣΟΚ γιατί είπε τη Φώφη Γεννηματά υπεργολάβο του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Βολές εναντίον του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Θεοδώρα Τζάκρη.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί bullying, ο κ. Χρηστίδης τόνισε στο Action24 ότι «οι βουλευτές και τα στελέχη πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι η τοξικότητα που σπέρνουμε όταν βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, είναι κάτι που γυρνάει πολλαπλώς από την κοινωνία. Αυτό είναι καλό να το έχουμε υπόψη μας και για το θέμα της τοξικότητας και για το θέμα της υποκρισίας».

Και στο σημείο αυτό πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να ξεχνάμε την πρόσφατη ιστορία. Υπάρχουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, υπάρχουν και άνθρωποι που διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ για συγκεκριμένες πράξεις και λόγια που είπαν. Π.χ. ο κ. Ραγκούσης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί βγήκε μέρα μεσημέρι σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί ως υπεργολάβος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διεγράφη και ακολούθησε τον δρόμο να πάει σε ένα κόμμα, τον αρχηγό του οποίου στο debate του 2017 χαρακτήριζε με τρόπο που εγώ ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν τον έχω χαρακτηρίσει ποτέ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ