ΑρχικήΠαραπολιτικάΠώς η αστυνομία παγίδευσε τη συμμορία που λήστεψε τη μητέρα της Άννας...

Πώς η αστυνομία παγίδευσε τη συμμορία που λήστεψε τη μητέρα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Θύμα συμμορίας που διέπραττε, κλοπές και ληστείες, έπεσε και η μητέρα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου την 1η Μαρτίου, όμως η αστυνομία κατάφερε να τους παγιδεύσει και να τους συλλάβει.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί 33χρονος Ρομά, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη 4 μέλη της συμμορίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν 66χρονη κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως δέχτηκε κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιούμενος τον λογιστή της, της ανέφερε πως ο σύζυγός της δικαιούνταν αύξηση στη σύνταξή του.

Παράλληλα της προσέφερε ασφαλιστική κάλυψη για τα κοσμήματά της και της είπε πως θα έστελνε τον βοηθό του να τα παραλάβει από το σπίτι της.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου ήταν κανονισμένο το ραντεβού, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2025, προσποιούμενοι τους λογιστές, τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, διέπρατταν κλοπές, ληστείες και απάτες.

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος εξιχνιάστηκαν επιπλέον 6 περιπτώσεις.

 

Πηγή: Η Καθημερινή