Στο Temu έφτασε να πωλείται ο Άγιος Παΐσιος, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης.
Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κατακλύσει το Temu και μάλιστα σε διάφορες διαστάσεις, διάφορες τιμές και διάφορες απεικονίσεις.
Μάλιστα, παρουσιάζεται η εικόνα του Αγίου τοποθετημένη με διακόσμηση. Ακόμα πωλείται ως μαγνητάκι αλλά και ως αυτοκόλλητο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάταξή του ως Άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015 και η μνήμη του γιορτάζεται στις 12 Ιουλίου, ημερομηνία κοιμήσεώς του.
Σύμφωνα με τη wikipedia, η θεολογία του Γέροντα π. Παϊσίου, συνοψιζόταν σε δυο λέξειςː αγάπη και ταπείνωση, προτείνοντας το παράδειγμα του Θεανθρώπου Χριστού.
Δίδασκε την πίστη στον Τριαδικό Θεό, την τιμή στη Θεοτόκο Μαρία και τους Αγίους και το σεβασμό στη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και των Πατέρων της Εκκλησίας.
Προσεύχονταν μυστικά καθημερινά και νυχθημερόν στον Χριστό και την Παναγία για όλο τον κόσμο και τη φυσική δημιουργία, υπέρ της Ειρήνης του σύμπαντος, προτιμώντας κάποιες φορές να προσεύχεται για τους απόντες από το να ανοίγει την πόρτα της καλύβας του σε παρόντες επισκέπτες, ενώ απέφευγε κάθε εντυπωσιασμό.