ΑρχικήΠαραπολιτικάΚόντρα Λιακούλη - Βούλτεψη: «Συμπεριφέρεστε σαν γειτόνισσα στο μπαλκόνι»

Κόντρα Λιακούλη – Βούλτεψη: «Συμπεριφέρεστε σαν γειτόνισσα στο μπαλκόνι»

Σε υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η τηλεοπτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και την Ευαγγελία Λιακούλη, κατά τη διάρκεια εκπομπής στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την αναβολή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αν προβλέπεται συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο από τον Κανονισμό της Βουλής για τη διεξαγωγή τέτοιων διαδικασιών. Η Ευαγγελία Λιακούλη επιχείρησε να παρουσιάσει τις θέσεις της, ωστόσο η Σοφία Βούλτεψη τη διέκοπτε επανειλημμένα, με αποτέλεσμα η ένταση να ανεβαίνει σταδιακά.

«Τα ξέρετε όλα πια;» αντέδρασε σε χαρακτηριστικό σημείο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς εκνευρισμένη από τις συνεχείς παρεμβάσεις.

Παρά τις προσπάθειες των παρουσιαστών να επαναφέρουν την τάξη και να επιτρέψουν την ομαλή εξέλιξη της συζήτησης, οι διακοπές συνεχίστηκαν. Μάλιστα, όταν η Σοφία Βούλτεψη παρενέβη ακόμη και την ώρα που ο Άκης Παυλόπουλος υπέβαλε ερώτηση, ο δημοσιογράφος απάντησε σε έντονο ύφος:

«Κυρία Βούλτεψη, δεν θέλω βοήθεια στην ερώτηση, με συγχωρείτε».

Λιακούλη σε Βούλτεψη: «Σας τιμά να συμπεριφέρεστε σαν γειτόνισσα στο μπαλκόνι; Αυτό είστε»

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Ευαγγελία Λιακούλη απευθύνθηκε προσωπικά στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας:

«Εσείς τώρα νομίζετε ότι σας τιμά αυτό, κυρία Βούλτεψη; Να συμπεριφέρεστε λες και είστε η γειτόνισσα στο μπαλκόνι; Αυτό είστε».

Λίγο αργότερα, με εμφανή ειρωνική διάθεση, πρόσθεσε: «Μα σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας ποτέ, να κάνετε μια προσπάθεια;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ