Αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Ennio Moriccone αποκλειστικά στη Nova!

8 mins read

Τον Αύγουστο η Nova έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βραβευμένο μαέστρο Ennio Moriccone που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ο οποίος μας έχει ταξιδέψει με τις μοναδικές μελωδίες του σε μερικές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφίες επιτυχίες όλων των εποχών.

Κάθε Κυριακή του Αυγούστου, στην απογευματινή ζώνη «Classic Sundays»,  στις 17:00, από το Novacinema2HD, θα προβάλλεται ένα από τα αριστουργηματικά spaghetti western, του Sergio Leone, τα οποία ο Ennio Moriccone έντυσε με την εμβληματική μουσική του!

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 2 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Ο Καλός ο κακός και ο άσχημος» με τους Κλιντ Ίστγουντ, Λι Βαν Κλιφ και Ίλαϊ Γουάλακ στους αντίστοιχους ρόλους. Ακολουθεί το «Για μια χούφτα δολάρια» την Κυριακή 9 Αυγούστου με τον Κλιντ Ήστγουντ στο πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τους Τζιάν Μαρία Βολοντέ, Μαριάν Κοχ και Χοσέ Κάλβο. Την Κυριακή 16 Αυγούστου έρχεται το «Μονομαχία στο Ελ Πάσο», με τον Κλιντ Ίστγοντ Λι Βαν Κλιφ και Τζιάν Μαρία Βολοντέ. Την Κυριακή 23 Αυγούστου θα προβληθεί το «Κάτω τα κεφάλια» με τους Ροντ Στάιγκερ και Τζέιμς Κόμπερν, ενώ την τελευταία Κυριακή του μήνα θα προβληθεί σε επανάληψη το «Ο Καλός, ο κακός και ο άσχημος».

Όλες οι ταινίες του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα