O 4ος κύκλος της σειράς «The Handmaid’s Tale» αποκλειστικά στη Nova!

6 mins read

O 4ος κύκλος του «The Handmaid’s Tale», που έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novavacinema4HD την Πέμπτη 29 Απριλίου, συνεχίζει με νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη στις 22:00 – πολύ κοντά με την προβολή του στις ΗΠΑ.

Η June (Elisabeth Moss) επιτίθεται εναντίον της Gilead ως σκληρός ηγέτης των ανταρτών, αλλά οι κίνδυνοι που αναλαμβάνει φέρνουν απρόσμενες και επικίνδυνες νέες προκλήσεις. Η αναζήτηση της δικαιοσύνης και της εκδίκησης απειλεί να την φθείρει και να καταστρέψει τις πιο αγαπημένες της σχέσεις.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford και Sam Jaeger.

Οι executive producers του 4ου κύκλου της σειράς «The Handmaid’s Tale» είναι οι Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Kira Snyder και Yahlin Chang. Παραγωγός της σειράς είναι η MGM Television και διανέμεται διεθνώς από την MGM.

Η συνεργασία μεταξύ της Nova και της MGM, εξασφάλισε την αποκλειστική μετάδοση και των 4 κύκλων της σειράς στα κανάλια Novacinema, δημιουργώντας μεγάλο ενθουσιασμό στους συνδρομητές της Nova, καθώς αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σειρές.

© 2021 MGM Television Entertainment Inc. and Relentless Productions LLC. All Rights Reserved.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα