Η ασυναγώνιστη προσφορά της Nova διαθέσιμη μέχρι το τέλος Μαρτίου για όλους τους νέους συνδρομητές

9 mins read

H Nova προσφέρει 2 μήνες δωρεάν το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Nova3play και Nova2play με Internet 100Mbps, καθώς και στις υπηρεσίες Τηλεόρασης, σε νέους συνδρομητές, μέχρι το τέλος Μαρτίου!
Επιπλέον, θα έχουν και δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και την εγκατάσταση και όλο τον εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση.
Η μοναδική αυτή προσφορά της Nova γίνεται ακόμη καλύτερη, καθώς οι νέοι συνδρομητές όλων των προγραμμάτων Νοva3play με Internet 100 Mbps, θα έχουν για 2 μήνες τη Nova στο Full, έχοντας πρόσβαση δωρεάν σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο της πρώτης ψηφιακής δορυφορικής συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα!
Έτσι, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της Nova και θα απολαύσουν τα συναρπαστικά ντέρμπι που έρχονται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στην EuroLeague και στα ξένα πρωταθλήματα, το μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο με τις κορυφαίες σειρές και τα μεγαλύτερα blockbusters, καθώς και αξιόπιστο Internet έως 100Mbps και απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά, ή και προς κινητά Ελλάδος.
Αυτή η προσφορά έρχεται την πιο κατάλληλη περίοδο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για ποιοτική ψυχαγωγία με πληθώρα επιλογών για όλη την οικογένεια, καθώς και επικοινωνία χωρίς όρια. Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα έως τέλος Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.nova.gr, το κοντινότερο κατάστημα Nova, ή να καλέσουν το 13831.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα