Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: «Να πάει στο διάολο το αυτοκίνητο, είναι το ίδιο με του Mad Clip» (video)

7 mins read

Ο Αλέξης Κούγιας είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο για τη Λάρισα, όπου και πήγαινε να παρουσιάσει τον νέο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, και ο ίδιος αποκάλυψε ότι οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο με τον Mad Clip.

Ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε το τρακάρισμα σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, όπου και υποστήριξε ότι τα νερά στο δρόμο ήταν η αιτία του ατυχήματος, όντας έξαλλος τόσο με την εθνική οδό, όσο και με την κατασκευάστρια εταιρία του οχήματος.

«Να πάει στο διάολο το αυτοκίνητο» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Μου έσωσε τη ζωή όμως. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία. Είναι ένα αυτοκίνητο 4χ4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό.

Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου».

 

Facebook Comments