Αποκλειστικά στη Nova: «Alita: Ο Άγγελος της Μάχης» (video)

7 mins read

Η συναρπαστική ταινία δράσης – επιστημονικής φαντασίας, «Alita: O Άγγελος της Μάχης», σε παραγωγή του Τζέιμς Κάμερον, έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD.

Η ταινία, η οποία ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 404 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αποτελεί διασκευή ενός δημοφιλούς γιαπωνέζικου manga και της επίσης video animation μεταφοράς του με τίτλο «Battle Angel». Πρωταγωνιστούν η Ρόζα Σάλαζαρ, ο Κρίστοφ Βαλτς, η Τζένιφερ Κόνελι και ο Μαχέρσαλα Αλί, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Η ερμηνεία της Ρόζα Σάλαζαρ, οι σκηνές δράσεις και τα οπτικά εφέ απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο.

Σε ένα μελλοντικό, κατεστραμμένο κόσμο ένας επιστήμονας περιμαζεύει από τα σκουπίδια ένα ανδροειδές και το επαναφέρει σε λειτουργία. «Ξυπνώντας», η Αλίτα δεν θυμάται τίποτε από το παρελθόν της, τα μυστικά του οποίου θα γίνουν στόχος μεγάλων, διεφθαρμένων συμφερόντων.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα