Cosmote 5G: H μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων 5G συσκευών στην Ελλάδα

17 mins read

11 νέες συσκευές έρχονται να προστεθούν στη λίστα των 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί στο δίκτυο 5G της COSMOTE. Τα Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy A42, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Realme X50, Realme 7, Xiaomi Redmi Note 9T, OnePlus Nord N10, αλλά και η νέα σειρά Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra, εμπλουτίζουν τη μεγάλη γκάμα των συσκευών με τις οποίες οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν σήμερα να απολαύσουν τις δυνατότητες του 5G, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE.
Χάρη στη συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, η COSMOTE διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων 5G συσκευών, καθώς συνολικά 21 5G Smartphones παρέχουν πλέον πρόσβαση στο COSMOTE 5G. Συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες πιστοποιημένες συσκευές στο δίκτυο COSMOTE 5G είναι οι: Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy A42, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Huawei P40 Pro, Xiaomi Mi10T Lite, Xiaomi Mi10T Pro, Xiaomi Mi10T, Xiaomi Mi10, Xiaomi Mi10 Pro, Xiaomi Redmi Note 9T, OnePlus Nord N10, Realme 7 και Realme X50. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας, μόνο η COSMOTE έχει λάβει πιστοποίηση στο 5G δίκτυό της για τα νέα 5G Smartphones της Apple.
Η πιστοποίηση των 5G συσκευών στο δίκτυο COSMOTE σε συνεργασία με τους κατασκευαστές, εξασφαλίζει ότι η εκάστοτε συσκευή συνδέεται στο δίκτυο COSMOTE 5G απρόσκοπτα και με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες ανά περιοχή κάλυψης. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της συσκευής στο δίκτυο 5G της COSMOTE. Τα 5G Smartphones που έχουν πιστοποιηθεί στο δίκτυο COSMOTE κινητής είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr με τιμές που ξεκινούν από 279€ ή ακόμα φθηνότερα στα 139€ στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Σταδιακά θα πιστοποιούνται όλο και περισσότερες συσκευές με δυνατότητες 5G και στις φθηνότερες κατηγορίες, ενώ όλες μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.
COSMOTE 5G: Το μέλλον των τηλεπικοινωνιών είναι εδώ
Διαθέτοντας μια 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE, όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή).
Το COSMOTE 5G είναι διαθέσιμο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της χώρας, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps. Το COSMOTE 5G θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, με την πληθυσμιακή κάλυψη να ξεπερνάει το 50% έως το τέλος του 2021.
COSMOTE GIGASPEED NETWORK
Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον. Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber to the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο ύψους €2 δισ. για την τρέχουσα τετραετία, δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα