Διεθνές συνέδριο «Sports Cardiology 2021» στο Πολεμικό Μουσείο

7 mins read

Στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών θα διεξαχθεί στις 10,11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021, το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας “2nd International Sports Cardiology Congress 2021″.

Η μεγάλη ανταπόκριση στο πρώτο συνέδριο στον αναδυόμενο αυτόν τομέα της καρδιολογίας, στον οποίο εμπλέκονται πολλές ιατρικές ειδικότητες και απαιτείται πολύπλευρη προσέγγιση και αντιμετώπιση, οδήγησε στο να διευρυνθεί η θεματολογία με ένα ακόμα πλουσιότερο επιστημονικό πρόγραμμα.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κρίσιμα θέματα της καρδιολογίας, όπως ο αιφνίδιος θάνατος αλλά και η γενικότερη διερεύνηση των επιπτώσεων του αθλητισμού στην καρδιαγγειακή υγεία.

Οι υψηλού κύρους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η εγγύηση για την κάλυψη αυτών των θεμάτων με την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων σχετικά με την άσκηση και την επίδραση της στο καρδιαγγειακό σύστημα.

*Προέδρος του Συνεδρίου είναι ο Επεμβατικός Καρδιολόγος Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Διευθυντής Β ́ Καρδιολογικής Κλινικής στο Nαυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Σπύρος Παπαϊωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα