ΑρχικήΕπικαιρότηταΔήμαρχος Αράχωβας: «Ο δράστης είναι ψυχοπαθής, θα μπορούσε να το κάνει σε...

Δήμαρχος Αράχωβας: «Ο δράστης είναι ψυχοπαθής, θα μπορούσε να το κάνει σε ένα παιδί»

Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Στάθας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για ψυχοπαθή δράστη που ζει ανάμεσα τους, στην τοπική κοινωνία.

Δεν θα εκπλήξει τίποπα” είπε ο κ. Στάθας, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα είναι ο στον εντοπισμός των δραστών του φριχτού εγκλήματος σε βάρος του Όλιβερ.

Όπως είπε, από την ημέρα που έγινε γνωστό, ο κόσμος νιώθει φόβο και τα παιδιά δεν πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, ούτε και στα φροντιστήριά τους.

“Το μόνο επίσημο χαρτί που υπάρχει είναι η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου”, είπε και εξήγησε πως, οι υπόλοιπες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ό,τι ακούγεται είναι εικασίες, ενώ αρνήθηκε ότι η τοπική κοινωνία καλύπτει τον δράστη.

Ο ίδιος ο δήμαρχος δεν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ, ωστόσο, θέλει να βρεθεί ο δράστης του φριχτού εγκλήματος, ώστε οι κάτοικοι της Αράχωβας να νιώσουν πάλι ασφαλείς.

“Είναι ψυχοπαθής, θα μπορούσε το ίδιο να το κάνει σε ένα παιδί”, είπε ο Γιάννης Σταθάς.

Στέλνοντας, τέλος, μήνυμα σε όσους κάνουν μποϊκοτάζ στην Αράχωβα, είπε: “Δεν μας ενδιαφέρει που δεν θα ρθουν στην Αράχωβα, αλλά μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος”, είπε.