ΑρχικήΕπικαιρότηταΕφοριακοί σε ρόλο ηθοποιού ανεβάζουν θεατρικό για τις ελληνικές παθογένειες

Εφοριακοί σε ρόλο ηθοποιού ανεβάζουν θεατρικό για τις ελληνικές παθογένειες

Ολοκληρώνουν τους φορολογικούς ελέγχους που διενεργούν και στο υπόλοιπο της μέρας «μπλέκονται» σε υποθέσεις με μίζες, μυστικά και ψέματα.

Εφοριακοί από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, είναι έτοιμοι για άλλη μία χρονιά, να ξεδιπλώσουν το υποκριτικό τους ταλέντο, σε μία θεατρική παράσταση που περιγράφει πολλές από τις ελληνικές παθογένειες.

«Ο υπουργός φορούσε Prada» είναι ο τίτλος του έργου που ανεβάζει φέτος η θεατρική ομάδα «Ευ(φ)ορία» του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής.

«Πρόκειται για μία κωμωδία στην οποία εκτυλίσσονται τραγελαφικές καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με τους υπουργούς, τους βουλευτές μας, τις εξυπηρετήσεις που ζητάμε, τα …βύσματα, περιπτώσεις δηλαδή, μέσα από την ίδια μας την πραγματικότητα», δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής Μενέλαος Παπαποστόλου. «Στο τέλος όμως έχουμε και τον έρωτα, ο οποίος έρχεται να μας …αναποδογυρίσει όλους και να αλλάξει όλη τη φιλοσοφία και τη στάση μας απέναντι στη ζωή», συμπληρώνει.