ΑρχικήΕπικαιρότηταΈφτασε στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου - Έντονες αποδοκιμασίες - Δρακόντεια μέτρα...

Έφτασε στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Έντονες αποδοκιμασίες – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε πριν λίγο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και έχοντας στο πλευρό της τους δικηγόρους της, Όθωνα Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Ζάρδα, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κόσμος που βρισκόταν στα δικαστήρια την αποδοκίμασε έντονα, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν, ώστε να μην της επιτεθούν.




Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

 




Ρουγκάλας: Έρχονται συλλήψεις για Δασκαλάκη και αδελφή της Πισπιρίγκου

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας εκτιμά ότι έρχονται και άλλες συλλήψεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 προχώρησε σε εκτιμήσεις για επικείμενη σύλληψη και του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς και της αδελφής της μητέρας τους.

Ο κ. Ρουγκάλας είπε ακόμη πως κατά την δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τους θανάτους τους.

Σε ότι αφορά την σπιτονοικοκυρά, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία», είπε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας «μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπ0λισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ».

Τέλος, ο κ. Ρουγκάλας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Ίριδας: «Γιαγιά σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών.

Σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια ακόμη ανάρτηση στα social media της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το Open παρουσίασε μια ανάρτηση μετά το θάνατο της Μαλένας όπου η ίδια δημοσιεύει το μνήμα της γιαγιάς της και το συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα…Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…».