"Έπεσε" το δίκτυο της Vodafone – Τι λέει η εταιρεία

9 mins read

Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η Vodafone. Η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο στο 13030 είναι αδύνατη με την αναμονή να είναι μεγάλη. Το 4G δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν κατεβάζει δεδομένα.
Ακόμα και το site της εταιρείας φαίνεται να είναι πεσμένο και ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση της εταιρείας για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, το πρόβλημα αποδίδεται σε ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με καλώδια οπτικών ινών που συνδέουν τη χώρα μας με Γαλλία, Τουρκία και Βουλγαρία. Οπως υποστηρίζει, έχει κοπεί το διεθνές καλώδιο το οποίο χρησιμοποιεί η Vodafone και απομονώθηκε το δίκτυο της Ελλάδας.
Εκτιμάται ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί σε περίπου 2 ώρες.
Για το τεχνικό πρόβλημα που εμφανίστηκε το απόγευμα στο δίκτυο της ενημερώνει η Vodafone μέσω ανακοίνωσής της
Η εταιρεία σημειώνει πως κόπηκε ταυτόχρονα η οπτική ίνα σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη αναστάτωση.
Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της Vodafone:
“Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής.
Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση”.
Πηγή: MarketNews.gr

Facebook Comments