Επιστολή Κοινότητας Μανταμάδου: «Η επιταγμένη ζώνη είναι χώρος μεγάλης στρατιωτικής σημασίας» (χάρτης)

7 mins read

Η Κοινότητα του Μανταμάδου απέστειλε σήμερα επιστολή, συνοδευόμενη από σχετικό φωτογραφικό υλικό, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού,σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, στον περιφερειάρχη, στους βουλευτές του νομού, στους δημάρχους Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στους αρχηγούς του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ, και της ΑΣΔΕΝ.

Η επιστολή περιέχει απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας, κατά με την οποία η επιταγμένη ζώνη για τη δημιουργία δομής για μετανάστες  και πρόσφυγες στη θέση Καράβα – Καβακλή Μανταμάδου αποτελεί χώρο μεγάλης στρατιωτικής σημασίας περιλαμβάνει δε σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Η επιστολή της Κοινότητας Μανταμάδου καταλήγει, επισημαίνοντας ότι «Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η κυβέρνηση για την νέα δομή. Θα θέλαμε να σκεφτεί η ελληνική κυβέρνηση, αν γνώριζε πόσο σημαντικής στρατιωτικής σημασίας ήταν ο χώρος που επίτασσε. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν το γνώριζε και με βάση τα καινούργια στοιχεία που προσκομίζουμε θα προβεί σε άρση της απόφασής της».

 

Facebook Comments