Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

8 mins read

Επίθεση στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας, εξαπέλυσαν, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία, στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού και στην συνέχεια έγραψαν συνθήματα έξω από την κλειστή πόρτα υπέρ του φυλακισμένου και απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες έφυγαν από την πολυκατοικία, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση

“Η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα από θρασύδειλους τραμπούκους, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει κανέναν. Η λειτουργία του κράτους Δικαίου βασίζεται στην εφαρμογή των νόμων και αυτή είναι αταλάντευτη επιλογή της κυβέρνησης. Οι ακραίες μειοψηφίες τραμπούκων που μέσα σε ένα τοξικό κλίμα προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με βανδαλισμούς, πέφτουν στο κενό. Η Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τις πράξεις τους.”, αναφέρει σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Facebook Comments