ΑρχικήΕπικαιρότηταΈτσι θα γίνονται οι πτήσεις - Αεροσυνοδοί με στολή... χειρουργού, κενές θέσεις...

Έτσι θα γίνονται οι πτήσεις – Αεροσυνοδοί με στολή… χειρουργού, κενές θέσεις και μάσκες για όλους

Διαφορετικά θα είναι πλέον τα ταξίδια με αεροπλάνο για όσους επιλέξουν Emirates, Etihad και Flydubai, καθώς οι εταιρείες στην προσπάθεια αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού, λαμβάνουν τα μέτρα τους και εξοπλίζονται με μάσκες και…χειρουργικές στολές.

 

Όλο το πλήρωμα καμπίνας της Emirates, οι επιβάτες αλλά και το προσωπικό εδάφους που έρχεται σε επαφή με ταξιδιώτες θα εφοδιάζονται από την εταιρεία με ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) ο οποίος θα χρησιμοποιείται από ταξιδιώτες και προσωπικό τόσο μέσα στα αεροδρόμια όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης.

Τα κιτ περιλαμβάνουν προστατευτικά φορέματα μιας χρήσης που θα φορούν οι αεροσυνοδοί πάνω από τις στολές της Emirates, καθώς και γάντια, μάσκες ακόμη και προστατευτικά καλύμματα που καλύπτουν τα μάτια.

Επίσης, οι ταξιδιώτες πρέπει επίσης να ακολουθούν τους προσωρινούς κανόνες που περιλαμβάνουν την οδηγία να κάθονται σε προκαθορισμένες θέσεις.

Αυτό επιτρέπει στην Emirates να κατανείμει άδειες θέσεις μεταξύ μεμονωμένων ταξιδιωτών για να διασφαλίσει την κοινωνική απόσταση.

Οι οικογένειες που ζουν μαζί μπορούν ακόμα να καθίσουν ομαδικά αλλά αυτό πρέπει να ζητηθεί κατά τη διαδικασία του check-in.

Όλες οι αποσκευές καμπίνας εκτός από φορητούς υπολογιστές, τσάντες, χαρτοφύλακες και παιδικά είδη πρέπει να επιβεβαιωθούν στο check in.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες φαγητού και ποτού της Emirates έχουν αλλάξει και όλα τα γεύματα προσφέρονται έτοιμα μέσα κλειστά τάπερ.

Κάθε κουτί περιέχει σάντουιτς, ποτά, σνακ και επιδόρπια, ενώ οι ταξιδιώτες δεν μπορούν να παραγγείλουν  ειδικά γεύματα.