ΑρχικήΕπικαιρότηταΓλυκά Νερά: Το κελί του πιλότου στις φυλακές Κορυδαλλού (photos)

Γλυκά Νερά: Το κελί του πιλότου στις φυλακές Κορυδαλλού (photos)

Στο κελί της ΣΤ΄πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, κρατείται ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

 

Ο συζυγοκτόνος μοιράζεται το κελί, στη VIP πτέρυγα των φυλακών, με άλλους τρεις κρατούμενους (έναν σωφρονιστικό για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων, έναν για λαθρεμπορία και έναν κατηγορούμενο για ναρκωτικά).

Εικόνες από το εσωτερικό του κελιού στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εξασφάλισε το Mega.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει δύο κουκέτες, ένα ψυγείο, και ξεχωριστό μπάνιο.

keli1



Η πρώτη φωτογραφία από τον Κορυδαλλό

Tην πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα από τη φυλακή,  έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Στην φωτογραφία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών.

Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

 

Οσα είπε ο δολοφόνος στον συνήγορο του

Για την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε χθες με τον συζυγοκτόνο στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην τηλεόραση του Mega.

Όπως τόνισε ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Δεν συζήτησαν για τις ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν αλλά όπως είπε μόνο για το μωρό με τον συζυγοκτόνο να του λέει πως “το μόνο που τον νοιάζει είναι το παιδί”. 

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ στα περί «ύποπτων» ταξιδιών με το ελικόπτερο ως πιλότος απάντησε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή».

Διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη εξηγώντας μάλιστα ότι ήταν μια προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση να μην στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.