ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ επιτυχημένη ιατρική σειρά συνεχίζει με νέο, τέταρτο κύκλο αποκλειστικά στη Νova!

Η επιτυχημένη ιατρική σειρά συνεχίζει με νέο, τέταρτο κύκλο αποκλειστικά στη Νova!

O τέταρτος κύκλος μίας από τις πιο επιτυχημένες ιατρικές σειρές, «The Good Doctor», κάνει πρεμιέρα, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, από το Novacinema4HD, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στις 22:00, 48 μόλις ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική!

Πολλά έχουν συμβεί στη ζωή του Dr. Shaun και των υπόλοιπων εργαζομένων του νοσοκομείου St. Bonaventure με τον τρίτο κύκλο να κλείνει γεμάτο από ηρωικές πράξεις, ένα αναπάντεχο ειδύλλιο και δυστυχώς ένα θάνατο.  Ο τέταρτος κύκλος υπόσχεται ακόμα περισσότερες εξελίξεις, με επίκεντρο το πως ο Dr. Shaun θα αντιμετωπίσει ασθενείς με κορονοϊό, ενώ εξερευνά και τη νέα σχέση του με τον μακροχρόνιο έρωτα του τη Lea.

Ο δημιουργός της σειράς David Shore δήλωσε σχετικά για τον τέταρτο κύκλο και για το γεγονός ότι αυτός πραγματεύεται την πανδημία COVID – 19: «Θα ήταν λάθος να μην ασχοληθούμε με αυτό το θέμα, καθώς η πανδημία έχει κατακλύσει τη ζωή όλων μας για ένα απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα επιστρέψει σε αυτό που όλοι θεωρούμε ως κανονικότητα, αλλά θα ήταν ανειλικρινές να μην ασχολούμασταν με αυτή την ιστορία. Είμαστε μία σειρά η οποία αναφέρεται σε καθημερινούς ανθρώπους οι οποίοι κάνουν ηρωικές πράξεις. H επίδραση της πανδημίας είναι ιδιαίτερα δραματική και για αυτό και θέλαμε να αποτυπωθεί στη σειρά».

Ο Freddie Highmore, ο οποίος ήταν υποψήφιος και για τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του, είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και πλαισιώνεται από τους Antonia Thomas, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Hill Harper, Richard Schiff και Paige Spara. Στον νέο κύκλο θα εμφανιστούν και τέσσερις νέοι γιατροί οι οποίοι ανταγωνίζονται για μόνιμες θέσεις χειρουργών στον νοσοκομείο κάτω από την επίβλεψη του Dr. Shaun. Οι νεοεμφανιζόμενοι αποτελούνται από τους ηθοποιούς Summer Brown, Noah Galvin, Brian Marc και Bria Samone.

Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Ο τέταρτος κύκλος του «The Good Doctor» θα είναι διαθέσιμος και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go,  έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.